nov. 212014
 

Dragi iubitori de artă manuală,

V-ați uitat vreodată la un poncho sau o eșarfă tip plasă și v-ați întrebat ce tehnică este folosită pentru acest model? Ei bine, nu este altceva decât clasica plasă. Acest articol vă va prezenta în continuare pașii pe care terbuie să-i urmăriți pentru a lucra punctul de lucru plasă.

Să trecem, deci, la treabă.

Tehnici de lucru folosite: lanț de bază, ochiul de lanț, piciorușe mici, piciorușe mari.

Nivel: începător.

Sfat: Plasa va arăta mai ordonată și mai strânsă dacă veti folosi o lână mai subțire și o croșetă de mărime mai mică.

Cum se croseteaza punctul de lucru plasa, instructiuni scrise

Cum se croșetează punctul de lucru plasă

Lucrați un lanț de bază cu multiplu de 4 plus 2 ochiuri de lanț pentru a completa modelul.

Rândul 1: lucrați 1 picioruș mic în al 2-lea ochi de lanț de pe croșetă; * lucrați 5 ochiuri de lanț; săriți următoarele 3 ochiuri de pe lanțul de bază; lucrați 1 picioruș mic în următorul ochi de lanț * ; repetați de la * la * ; lucrați 5 ochiuri de lanț pentru întoarcere.

Rândul 2: lucrați 1 picioruș mic în următorul spațiu de 5 ochiuri; * lucrați 5 ochiuri de lanț; 1 picioruș mic în următorul spațiu de 5 ochiuri * ; pentru a finaliza rândul: lucrați 2 ochiuri de lanț; 1 picioruș mare în piciorușul mic de pe rândul anterior; lucrați 1 ochi de lanț pentru întoarcere.

Rândul 3: lucrați 1 picioruș mic în primul picioruș mare de pe rândul anterior; * lucrați 5 ochiuri de lanț; 1 picioruș mic în spațiul de 5 ochiuri de lanț * ; repetați de la * la * ; finalizați rândul: 1 picioruș mic în ultimul spațiu de 5 ochiuri; lucrați 5 ochiuri de lanț pentru întoarcere.

Repetați rândurile 2 și 3 pentru a completa modelul.

Acesta este punctul de lucru plasă, atât de simplu, și, totuși, atât de elegant. Mulți dintre voi vor dori și un tipar cu acest punct de lucru. Momentan, nu avem nimic croșetat cu punctul de lucru plasă, dar lucrăm la diverse proiecte și sperăm să postăm în curând.

Plasați ochiuri croșetate cu spor,
Meșteșugăresele.

P.S.: Dacă vă inspirați munca din ideile de pe site-ul nostru, nu ezitați să împărtășiți pe pagina noastră de Facebook poze cu proiectele voastre. Veti găsi link-ul către pagina de Facebook Artă Manuală pe coloana din dreapata.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.