Cine suntem?

 

Cei mulți și curioși: Ce înseamnă ArtaManuala.com?

Mețteșugăresele: Ideea site-ului ArtaManuala.com mi-a venit acum doi ani. Inițial, concepusem site-ul ca pe o modalitate de a-mi exprima pasiunea pentru croșetat și de a o împărtăși cu alți iubitori de acest gen de lucru manual. Încetul cu încetul am prins drag și de alte arte manuale, astfel că, într-un final, m-am gândit să creez un site pentru toți mici artiști din noi.

Oamenii din spatele ArtaManuala.com

Oamenii din spatele ArtaManuala.com

Cei mulți și curioși: Cine sunt persoanele din spatele site-ului ArtaManuala.com?

Meșteșugăresele: Când s-a înființat ArtaManuala.com era doar o persoană, eu, Cătălina, domnișoara cu păr scurt și vălvoi din imaginea atașată. Eu sunt persoana cu ideiile și visele. Sora mea, Ana-Maria, fata cu părul roșcat din imagine, face treaba cea grea și se ocupă de toate tehnicalitățile. Din când în când mama și mătușa noastră dau o mână de ajutor. Mama este femeia micuță, cu fața „mângâită” de soare, iar femeia mai înaltă este mătușa.

Cei mulți și curioși: De unde sunteți?

Meșteșugăresele: Născute și crescute în Brăila, România.

Cei mulți și curioși: Are cineva dintre voi experineță în domeniu?

Meșteșugăresele: Nu avem studii de specialitate. Lucrul manual este o tradiție în familia noastră și a fost transmis din generație în generație. Suntem patru femei simple cu o mare pasiune pentru arta manuală.

Cei mulți și curiosși: Și, cu ce vă ocupați, când nu croșetați?

Meșteșugăresele: Eu, Cătălina, sunt nevăzătoare și sunt în proces de recuperare după un atac cerebral, din noiembrie 2013. Ana este bona mea, ochii mei…mâna mea dreaptă. Mama este fermier, iar mătușa lucrează în croitorie.

Cei mulți și curioși: De ce nu împărtășiți această pasiune și cu cei de peste hotare?

Meșteșugăresele: Avem și un site în limba engleză. Se numește coolorful.com.

Cei mulți și curioși: Mai exact, ce înseamnă Artă Manuală? Ce vom găsi aici?

Meșteșugăresele: Momentan, veți găsi multe tutoriale foto despre puncte de lucru pentru începători, puncte de lucru pentru avansați, puncte de lucru fantezii, diferite motive și variații croșetate, ș.a. Pe viitor sperăm să putem adăuga și alte forme de artă manuală precum: tricotat, croit, cusut, confecționare bijuterii/obiecte de decorațiune, grădinărit, design interior, gătit, tot ce înseamnă artă manuală. Sperăm să punem bazele și unei comunități/sau unui forum unde oamenii să poată discuta despre pasiunile lor și să inter-relaționeze.

P.S.: Dacă aveți întrebări suplimentare vă vom răspunde cu mare drag.

  2 Responses to “Cine suntem?”

  1. Buna ziua ….datorita dvs am invatat sa crosetez …dar m am impotmolit…doresc sa fac un cos crosetat daca ma puteti ajuta.o seara frumoasa😘😘😘😘😘

    • Bună ziua,
      Ne bucurăm să auzim că instrucţiunile noastre vă sunt de folos. Ce fel de coş plănuiţi să croşetaţi? Unul de bucătărie ca cele pentru fructe? De mici dimensiuni sau mari dimensiuni? Putem scrie un tutorial pentru un astfel de coşuleţ în zilele următoare. Altfel de coş nu am lucrat. Spor la împletit.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.